menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Midden-Groningen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Midden-Groningen

Een kundige Mediator uit Midden-Groningen helpt u graag verder.

Mediator Midden-Groningen, een win-win situatie voor beide partijen

Een mediator is een niet partijdige bemiddelaar die helpt partijen in een conflictsituatie om daar gezamenlijk weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, acceptabele oplossing. Een mediator zal nooit een partij kiezen en zal nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Hij of zij luistert vooral naar de mening van beide partijen en zal vervolgens trachten de problemen duidelijk te krijgen. Het uiteindelijke doel van een mediation traject is dat er een overeenkomst wordt afgesloten tussen betrokken partijen, en dat zij zelf tot die overeenkomst komen en bovenal dat deze acceptabel is voor allebei de partijen. Later kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een rechtsgeldig document. Op die manier kan worden voorkomen dat er op een later tijdstip weer een conflictsituatie zal ontstaan.

Conflictsituaties van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Midden-Groningen biedt uitkomsten.

Het komt frequenter voor dan u denkt. Men kan geen oplossing worden gevonden voor de geschillen die men heeft. Relaties verslechteren en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. Meningen verharden. U kunt in dergelijke situaties natuurlijk een advocaat in de arm nemen, maar dat is meestal niet nodig.

Mediation, of conflictbemiddeling in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig ingezet en groeit in populariteit. Vaak wordt mediation vandaag de dag gebruikt als de eerste stap naar de oplossing van een conflict.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Midden-Groningen onder andere inschakelen bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
354
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.037
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Midden-Groningen

Heeft u een zakelijke mediator uit Midden-Groningen nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Midden-Groningen of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Midden-Groningen.

mac
mac
img

Ik ben Emil Jongedijk, regiomanager in Midden-Groningen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Midden-Groningen.

Op zoek naar fijne mediators regio Midden-Groningen?

Het is te aan te raden een mediator te kiezen lid is van Professionals Midden-Groningen. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan moet deze aan een aantal vast omschreven kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Midden-Groningen mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator in zee gaat. U kunt er tevens vanuit gaan dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Bij een juridisch proces is er maar één iemand de winnaar; bij een mediation proces komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op de site gemakkelijk diverse mediation prijsopgaven opvragen. U kunt dan eenvoudig verschillende mediators met elkaar vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. De voordeligste? Of kiest u voor een mediator bij u in de buurt?

Middels betaalbare mediation uit Midden-Groningen is de kans groot dat beide partijen uiteindelijk een oplossing vinden waar ze beide aan hebben gewerkt en ook allebei achterstaan. Een uitspraak van de rechter moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat zal zeker niet zondermeer in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Midden-Groningen te zeggen hebben!

img

Jos Gaalman

Ik had een aantal offertes aangevraagd voor een Mediator en die werd snel geleverd. Ik had het idee dat er echt goed naar mijn situatie gekeken werd. Thanks Professionals Midden-Groningen, ik kan er weer tegenaan!

img

Katrien Suring

Super geholpen door Professionals Midden-Groningen! De zoektocht naar een Mediator ging heel soepel. Het contact verliep pijnloos.

Professionals uit andere branches in Midden-Groningen

Let's Talk

Bij Professionals Midden-Groningen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier